Slika sa Jokićem izazvala buru: Lilardu je svega dosta nakon okršaja sa Srbinom

04.06.2021. | 11:45

Nikola Jokić i Demijan Lilard su nam priredili spektakl u seriji prve runde plej-ofa. Obojica su igrala nevjerovatno, ali je na kraju Jokić odveo svoj tim do pobjede.

Vrtio je Jusufa Nurkića u posljednjem meču, postizao poene, asistirao i skakao, a Lilard je poslije meča priznao da je srpski centar odigrao nevjerovatnu sezonu.
“Mislim da je Nikola MVP. Igrao je svaku utakmicu odlično, radi sve na terenu za tim. Bio je prvi igrač ove serije. Pogađao je iz svih pozicija. Činio je saigrače boljim”, rekao je Lilard, koji je nakon meča uzburkao strasti!
Prvo je javno istakao koliko je frustriran porazom svog tima i ispadanjem u prvoj rundi plej-ofa.
“Mislim da bilo koji tim sada može da uzme titulu, pa sam zbog toga još više frustriran. Ako sam osjećao da mogu da iznesem neku sezonu sam do pehara to je bila ova. Mislim da je Jokić sposoban za to”, rekao je, a njegova objava na instagramu je podigla prašinu.

On je postavio sliku na kojoj se pozdravlja sa Nikolom Jokićem poslije meča uz natpis:
“Dokle da ostanem da posvećen? Kada će mi se ukazati prilika za koju se spremam?”, napisao je Lilard.
Ovo može biti znak da je konačno digao ruke od Portlanda. On godinama igra sjajno, ali ne u Oregonu ne uspijevaju da mu sastave dovoljno dobar tim koji bi mu dozvolio da se bori za titulu.
Da li je ovo kraj?