Skandalozna izjava Nadalovog strica: Bilo bi dobro da se povrijede Đoković i Alkaraz

21.10.2023. | 15:35

Veliko rivalstvo je godinama vladalo između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića za epitet najboljeg kada je u pitanju broj osvojenih Grend slemova. Dosta dugo je trku vodio Španac, ali je naš Nole uspio da se izbori i da sa 24 osvojene titule izbije ispred.

A to očigledno teško pada ne samo Rafaelu Nadalu koji je nedavno rekao da je Novak “više frustriran osvajanjem Grend slem titula”, a sada su otrovne strijelice stigle od strica španskog tenisera, Tonija.

U izjavi za “Majorka Buletin”, on je istakao kroz šalu da bi bilo dobro da se povrede Novak Đoković, Karlos Alkaraz i Danil Medvedev, kako bi njegov pulen mogao da se vrati na vrh.

– Rafa igra dobro, trenira, gledao sam ga prethodnih dana i sve je bolji. Međutim, trebaće povrede Novaka, Karlosa i vjerovatno Danila, to bi mu mnogo pomoglo. Šalim se naravno. Igra dobro, hoće da se vrati na teren i odlučan je da sljedeća godina bude dobra za njega – rekao je Toni.

A najavio je i skori kraj Rafine karijere.

– Moj sestrić ima san da igra dogodine. I biće mu to vjerovatno posljednja sezona u karijeri. Želi da se takmiči na najvišem nivou, odlučan je u tome. Osvojio je Rolan Garos 14 puta, zašto ne bi i 15. put da stavi tačku. Treba nam taj trofej u Parizu – objasnio je Toni.