Skandal u srpskom fudbalu: Pomoćni trener pesnicom udario glavnog i pobjegao sa stadiona VIDEO

11.10.2021. | 11:08

Veliki skandal dogodio se u srpskom fudbalu, na utakmici Srpske lige “Zapad” između užičke Slobode i Sušice koju je domaćin, na kraju, dobio rezultatom 2:0.

Međutim, ta pobjeda ostaće u sjenci teškog incidenta iz 15. minuta kada je trener golmana domaćeg tima Veljko Simić udario pesnicom svog šefa stručnog štaba Gorana Đukića.
“Sportski žurnal” javlja da je Đukić tokom jednog prekida stajao kraj gol-aut linije, gdje inače i stoji tokom meča, a da je Simić iz nepoznatih razloga pritrčao i udario ga. Đukić se od siline udarca zateturao, a čak su mu i naočare spale.
U pomoć su pritrčale pomoćne sudije i ostali članovi stručnog štaba, dok je Simić pobjegao sa stadiona. U međuvremenu je na isti stigla policija koja je na poluvremenu uzimala izjave novinara i kamere lokalne televizije koja je radila direktan prenos.

https://www.youtube.com/watch?v=pBQW4YZvOS4

Na Jutjub kanalu “Fudbal Zapadne Srbije” pojavio se zvaničan video izvještaj sa ove utakmice, ali na snimku fale detalji od 12. do 19. minuta, odnosno sve ono što se dešavalo tokom prekida.
“Žurnal” dalje navodi da član uprav Slobode Dragan Marjanović nije želeo da komentariše situaciju i da je samo poručio da će sve biti jasnije poslije sjednice UO koja je zakazana za ponedjeljak popodne.