Skandal na pomolu: Tajno slikao Šumahera, pa tražio milion evra

28.01.2023. | 08:11

Legendarni Mihael Šumaher je 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju i od tada se o njegovom zdravstvenom stanju vrlo malo zna.

Porodica ga dobro čuva od očiju javnosti i od tada ga niko nije vidio, ali je sada jedna vijest prodrmala medije u Italije.

Italijanska „Republika“ prenijela je vest da je jedna osoba iz Šumaherovog okruženja napravila snimke i fotografije legnedarnog vozača Ferarija i d aje spremna da ih proda najvećim medijima u toj zemlji a da za njih traži milion evra.

Po informacijama koje su se pojavile, porodica zna za postojanje ovih fotografija, ali još ne želi da saopšti javnosti identitet osobe koja pokušava da ih proda medijima. Sa druge strane, italijanski mediji navode da trenutno nijedne novine u toj zemlji ne žele da otkupe i objave pomenute fotografije.

Šumaher je od nesreće okružen isključivo članovima porodice i najbližim ljudima koji mogu da ga vide, a izolovan je najčešće u dvrocima u Švajcarskoj i na ostrvu Majorka.

Podsjećamo, Šumaher je tokom skijanja sa sinom Mikom u decembru 2013. izleteo van staze i glavom udario u stijenu i tada je za njega i njegove voljene počeo najteži period u životu. Dva puta je operisan u Grenoblu, a doktori su već u prvim danima nakon nesreće procijenili da mu je zaštitna kaciga spasila život.

 

 

Oznake: Šumaher