Skandal fudbalera, obezbjeđenje ga razdvajalo od djevojke: Misliš da sam ja budala VIDEO

26.06.2022. | 16:33

Fil Foden je napravio novi skandal, ovog puta na odmoru u Grčkoj. Svi su u njih gledali…

Mančester siti osvojio je titulu Premijer lige, a njihove glavne zvijezde prave skandale gdje god stignu. Džek Griliš je češto u alkoholisanom stanju, a Fil Foden napravio je novi skandal.

Jedan od superstarova tima Pepa Gvardiole je ponovo u centru pažnje, ovog puta je nastao haos na plaži na Krfu (Grčka). Njegova djevojka Rebeka Kouk je pogledala u njegov telefon dok je on bio u vodi i to je bio okidač svađe.

Prema pisanju engleskog tabloida “San”, pozvala ga je da izađe iz vode i tada je počela žestoka svađa. Toliko su vikali, da je došlo obezbjeđenje i zamolilo ih da napuste plažu jer smetaju ostalim gostima. Učinili su to i nastavili da se svađaju.

“Da li misliš da sam ja glupa?! Zašto ne mogu da idem sa tobom nigdje, a da se ovako nešto ne dogodi. Pitam se zašto druže! Reci joj sve”, vikala je Rebeka na Fila dok su izlazili sa plaže.

Njih dvoje su u vezi dugo, poznaju se još od kada su bili djeca i imaju dvoje djece zajedno.

 

“On je otišao da pliva, ona je tada pogledala u njegov telefon i iznervirala se. Potom su počeli da se svađaju, obezbjeđenje se umiješalo. Ona je vikala sve vrijeme, a ovo im je tek prvi dan na plaži. Bila je veoma agresivna”, opisali su očevici incident za spomenuti list.

Spekuliše se da je pronašla dopisivanje sa drugom djevojkom, a to mu ne bi bio prvi put. U septembru 2020. godine je Foden kažnjen, jer je prilikom reprezentativnih obaveza uvodio prostitutke u reprezentativni hotel.

“Nisam znala da Fil ima djevojku, nije to spomenuo. Nisam izvršila pretragu na ‘Guglu’ prije odlaska u hotel. Žao mi je zbog njega i njegove porodice”, izjavila je Lara Klausen, djevojka sa kojom je uhvaćen u sobi.

Foden je jedan od najvažnijih igrača u Gvardiolinom timu, a očekuje se da bude u sastavu Engleske i za Svjetsko prvenstvo u Kataru.