Škakljiva pitanja postala svakodnevica: Nadal otkrio da li su ga uvrijedile Novakove imitacije

04.11.2020. | 18:23

Ako postoji jedna stvar koja je sigurna, gdje god da odu Rafael Nadal i Novak Đoković strani novinari će pokušati da naprave kavgu, konflikt ili bar iluziju razdora.

Pitali su ga i za rivalstvo sa Rodžerom Federerom, u pitanju su Italijani zaobišli Novaka Đokovića.

“Za mene je jedan od najvećih u sportu. On je drug. Bio mi je veliki rival i to je bilo dobro i za nas i za tenis. Podijelili smo dio svog života i slični smo na neki način – odmor je važan nama i porodici. Ali mi smo takođe različiti: on je Švajcarac. Ja sam latino. Imamo različite karaktere, kulture, načine života”. rekao je Nadal.

“Ma, ne! Nikada se ne uvrijedim”, odgovorio je kao iz topa Rafa, ali time pokazao da o tom dalje ne želi da razgovara. Kako je to izgledalo, pa nije to nešto što je Novak radio Rafi iza leđa, baš naprotiv u nekoliko situacija je tu uradio upravo pred njim.

I to je zaista tačno jer je poznato da je Nik Kirjos na jednom Australijan openu “skinuo” Nadalove tikove, a ovaj odgovorio šmekerski: “Stvarno me ne zanima. Ovdje sam da igram tenis.”

“Iskreno, ne zanima me ništa od toga, ne pridajem pažnju tome. Ako je bilo zabavno, dobro. To je sve”, poručio je Nadal, piše Srpskainfo.

Oznake: Đoković, Nadal