Sjajne vijesti za Srbiju: FSS prodao sve karte za meč s Bugarskom

16.11.2023. | 18:32

Kompletan kontigent dostupnih ulaznica za zapadnu tribinu stadiona Dubočica je rasprodat u rekordnom roku, što znači da će stadion u Leskovcu u nedjelju od 15 sati kada igraju Srbija i Bugarska biti ispunjen do posljednjeg mjesta, potvrđeno je Tanjugu.

Za utakmicu protiv Bugarske u kojoj Srbija treba da napravi posljednji korak ka Njemačkoj i da poslije 24 godine obezbijedi plasman na Evropsko prvenstvo, vladalo je ogromno interesovanje navijača iz cijele zemlje, a naročito iz Leskovca i regiona Istočne Srbije, i trebovano je mnogo više ulaznica od dozvoljenog kapaciteta.

Shodno tome Fudbalski savez Srbije se trudio da ispoštuje prije svega navijače iz Leskovca i okoline, tako da je i prodaja ulaznica po cijeni od oko 10 KM izvršena u rekordnom roku i prije svega na osnovu trebovanja, piše Sportal.

Kao što je poznato, odlukom Komisije za žalbe UEFA ublažena je kazna Fudbalskom savezu Srbije za utakmicu Srbija – Bugarska.

Za posljednji meč Orlova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dozvoljeno je prisustvo navijača na zapadnoj tribini stadiona Dubočica, dok prema pravilima UEFA u ovakvim situacijama, na ostalim dijelovima stadiona mogu biti samo djeca do 14 godina starosti, u ovom slučaju iz Osnovnih škola i škola fudbala u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije.

Srbiji je neophodan bod da se plasira na EURO, ali bi mogla i prije meča da izbori vizu ukoliko joj uslugu učini Litvanija i izbjegne poraz u Podgorici od Crne Gore.

Oznake: Bugarska, Karte, Srbija