Siniša Mihajlović: Testovi krvi su pokazali da imam akutnu leukemiju

13.07.2019. | 17:17

Trener Bolonje Siniša Mihajlović potvrdio je danas da su testovi krvi pokazali da boluje od akutne leukemije.

On je na konferenciji potvrdio da je na dodatnim pregledima, kojim je podvrgnut zbog groznice, pokazano da boluje od leukemije.

“Imao sam groznicu, ali doktorka nije vjerovala da je to tek tako… Otišao sam na još jedan test i on je pokazao da imam leukemiju”, rekao je Mihajlović.

On je potom detaljnije objasnio situaciju.

“Kada sam dobio tu vijesti, to je bio pravi udarac. sjedio sam danima plačući… Ovo nisu suze straha. Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, sa ispruženim grudima, gledajući je u oči, onako kako sam to uvijek činio. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Ona je agresivna, ali se može pobijediti. I to sam objasnio svojim igračima, imali smo konferencijski poziv s njima i kao što je prirodno, imao sam suze. Objasnio sam im da moramo napasti i otići do pobjede. Ako sjednemo i pokušamo se braniti, odmah ćemo se srušiti. Moram koristiti svoju taktiku u ovoj borbi i siguran sam, bez ikakvih sumnji, da ću dobiti ovu bitku. pobijediću je za moju porodicu, za svoju djecu, za sve one koji me vole”, rekao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović je Bolonju preuzeo u januaru od Filipa Inzagija i vodio je taj tim od zone ispadanja do desetog mjesta na tabeli Serije A.

On je dodao da su posljednja testiranja, koja je obavio 28. februara bili regularni i da nisu pokazivali znake bolesti.

“Do kraja maja sam normalno trenirao, nisam se zamarao, svuda sam putovao… Otac mi je umro od raka, tako da redovno idem na kontrole. Da sada nisam obavio ovaj test, ne bi se znalo dugo da imam leukemiju”, kazao je srpski trener.

On će i pored boleesti ostati trener Bolonje, ali će tokom perioda liječenja njegovi pomoćnici predvoditi ekipu s klupe.

 

Izvor.(BETA)