Sferopulos pred Cibonu: Igramo protiv organizovanog tima

02.12.2023. | 17:45

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da je Cibona dobro organizovan tim i da ekipa mora da bude spremna da u meču ABA lige odigra čvrstu utakmicu.

“Igramo protiv na terenu dobro organizovanog tima. Cibona je ekipa koja igra jako dobru timsku košarku i sa naše strane moramo da budemo spremni da odigramo čvrstu utakmicu protiv Cibone”, rekao je Sferopulos, prenio je danas klub.

Košarkaši Crvene zvezde poslije pobjede protiv Efesa u Evroligi, okreću se obavezama u ABA ligi gdje ih već u nedjelju od 19.00 u Beogradskoj areni očekuje utakmica sa Cibonom.

“Odigrali smo tešku zahtjevnu utakmicu u petak uveče, ali sve je lakše kada se pobijedi i kada je veliki napor i trud nagrađen. Sada nas čeka Cibona, mlada ambiciozna ekipa koja će bez ikakvog pritiska igrati ovu utakmicu. Na nama je da odigramo dobar čvrst meč i nastavimo sa pobjedama pred duplo kolo Evrolige”, rekao je košarkaš Zvezde Stefan Lazarević.

Crveno-bijeli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 8/1, dok je Cibona na 12. poziciji sa tri pobjede i šest poraza.

Oznake: Cibona, Zvezda