Šampion Srbije oslabljen: Zvezda bez pouzdanog špica juri plasman u Ligu šampiona

16.08.2022. | 14:25

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening u utorak ujutru na glavnom terenu stadiona Rajko Mitić, spakovali stvari krenuli put Haife. Neće crveno-bijeli imati trening na stadionu Sami Ofer. U planu je samo lagana šetnja sutra prije podne.

Glavna vijest sa aerodroma “Nikola Tesla” je da je Zvezda otputovala u Izrael bez Milana Pavkova. Strijelac šest ovosezonskih golova je propustio duel sa Voždovcem. Kasnije je Dejan Stanković objasnio da je izostavio Pavkova zbog stomačnog virusa.

Izgleda da Milan Pavkov nije uspio da se oporavi. Iz istog razloga u Haifu nije pošao ni Stankovićev džoker, Ibrahim Mustafa. Od virusa je samo uspio da se oporavi Ohi.

Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Strahinja Eraković, Nikola Stanković, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Veljko Nikolić, Osman Bukari, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Nemanja Motika, Aleksandar Pešić i Ohi Omojuanfo.