Sampdorija hoće Stankovića: Crvena zvezda ne prihvata ponudu

06.12.2021. | 09:09

Sampdoriji “gori pod nogama” i sve su učestaliji njeni napadi na trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

U nedjelju uveče stigla je nova informacija sa Apenina da će Đenovljani pokušati da angažuju srpskog stručnjaka i da je načelni dogovor postignut.

To su potvrdili i poznati novinar Fabricio Romano, kao i urednik “Gazete” Nikolo Šćira.

“Nema dogovora Sampdorije i Crvene zvezde o Dejanu Stankoviću. Bivši Zvezdin trener ima želju da preuzme Sampdoriju, ali kako trenutno stoje stvari, njegov trenutni klub ne prihvata tu ponudu”, napisao je Romano, a Šćira upotpunio ovu informaciju.

“Crvena zvezda je tražila plaćanje penala kako bi dala zeleno svjetlo za odlazak Dejana Stankovića. Ferero ne želi to da plati. Za petak je zakazana utakmica sa Đenovom koja će biti posljednja šansa za Daversu. Ako ponovo izgubi, biće otpušten”.

Potom je urednik “Gazete”u drugom tvitu upotpunio ovu objavu.

“Zapravo, Zvezda je tražila plaćanje penala kako bi usporila Sampdoriju. Stanković je postigao dogovor načelno sa Sampom, ali Zvezda ne želi da mu dodijeli zeleno svjetlo. Vidjećemo šta će se dešavati u narednim sedmicama”, dodao je Šćira.

Stanković navršava drugu godinu na klupi Crvene zvezde i do sada je osvojio dvije titule prvaka i jedan Kup Srbije.

Sve ovo dešava se pred duel protiv Brage u četvrtak koji je za Zvezdu odlučujući kada je riječ o prolasku u nokaut fazu Lige Evrope, prenosi B92.