“Samo ratnici nose ožiljke sa osmijehom”: Glumci poslali snažne poruke Đokoviću FOTO

30.07.2021. | 21:42

Glumac Andrija Milošević uputio je snažnu poruku Novaku Đokoviću, koji je danas, 30 jula, izgubio od Aleksandra Zvereva u polufinalu Olimpijskih igara, a potom i sa Ninom Stojanović od Rusa u dublu.

Najboljem srpskom teniseru nakon poraza podršku daje cijela nacija, a Milošević je Đokoviću, koga izuzetno voli i poštuje, uputio jaku poruku.

“Samo ratnici nose ožiljke sa osmijehom. Ratniče i inspiracijo, hvala ti na svemu”, poručio je Andrija Đokoviću putem svog Instagram profila.

Pored Andrije, ali i ljudi širom Srbije, Đokoviću je podršku nakon poraza pružio i glumac Viktor Savić.

“Glavu gore! Idemo dalje! Ne brinite, mnogo vas volimo”, poručio je Viktor, takođe, na svom Instagram profilu. Inače, Novak je nakon poraza pokazao koliki je profesionalac pun pozitivne energije. Čestitao je Zverevu, a njegov izraz lica oduševio je tenisku javnost, koja komentariše da je pokazao vrhunsku klasu, jer je uzdignute glave napustio teren uz osmijeh na licu. Međutim, poslije poraza i u dublu nije mogao, a ni želio da sakrije kako se osjeća, piše Telegraf.

“Užasno. Osjećam se užasno”, kratak je bio Novak nakon poraza u dva polufinala na Olimpijskim igrama. U singlu je Novak izgubio deset od posljednjih jedanaest gemova, pa je poražen od Aleksandera Zvereva sa 1:6, 6:3, 6:1.

“To je sport. On je igrao bolje. Moram da mu odam priznanje na preokretu. Servirao je ekstremno dobro. Nisam dobijao mnogo prilika na njegov drugi servis, a moj servis drastično je opao – otkad sam poveo sa 3:2 u drugom setu, nisam dobijao lake poene uopšte. Igra mi se raspala, mislim da je uzeo osam gemova. Stao sam, dao sam njemu da napadne, slab procenat prvog servisa… Na ovom nivou, sa pritiskom Igara i nastupa za svoju zemlju… Nisam došao svjež ovdje, došao sam izuzetno iscrpljen, ali sam došao motivisan, naravno sa željom da donesem medalju”, rekao je Đoković.

Nole se nada da će da osvoji makar jednu medalju za Srbiju u okršajima za bronzu.

“Ne znam. Trenutno se osjećam užasno, ali sutra se nadam svježem početku. Nadam se da ću se oporaviti i da ću moći da osvojim barem jednu medalju za svoju zemlju”, zaključio je Đoković.

Oznake: Đoković, Glumci, Poruke