Salah još ne može da prežali: Mijenjao bih sva priznanja za priliku da ponovo odigram finale LŠ

02.06.2022. | 20:56

Napadač Liverpula Mohamed Salah izjavio je danas da bi mijenjao sve individualne nagrade koje je osvojio ove sezone za mogućnost da ponovo odigra finale Lige šampiona protiv Real Madrida.

Engleski velikan poražen je sa 1:0 u bici za trofej u elitnom klupskom takmičenju, a gol odluke za Madriđane postigao je Brazilac Vinisijus Žunior.

Salah je proglašen za plejmejkera sezone u Premijer ligi, a podijelio je Zlatnu kopačku, namijenjenu najboljem strijelcu sa Korejcem Son Hon-Minom iz Totenhema. Egipćanin je izabran i za igrača godine u izboru engleskih novinara, ali i navijača.

– Nikad neću zaboraviti činjenicu da sam u istoj sezoni dobio priznanje od novinara i navijača. Ipak, mijenjao bih sva ta individualna priznanja za priliku da ponovo odigram finale Lige šampiona. Međutim, fudbal tako ne funkcioniše. Ne mogu da izrazim riječima koliko sam želio da donesem trofej u Liverpul, ali na kraju nismo uspjeli. Bila je ovo duga sezona, ali dio mene želi da nova počne več sutra”, istakao je Salah, a prenio Rojters.

Oznake: Mohamed Salah