“Sačekuša” novinara: Luka Jović ljutito odgovorio na prozivku Borhe Majorala VIDEO

16.10.2020. | 12:44

Napadač Rome na pozajmici iz Real Madrida Borha Majoral uzburkao je duhove u glavnom gradu Španije komentarima od prije nekoliko dana.

Španac je rekao da je trener Zinedin Zidan želio da on ostane u klubu i da je Francuz umjesto njega htio da se riješi Luke Jovića. Međutim, Roma je zagrizla za Majorala i ponudila mu minute na terenu što u Realu vjerovatno ne bi dobio pored privilegovanog Karima Benzeme.

Jović se u četvrtak vratio u Madrid poslije reprezentativne pauze, a već na aerodromu “Barahas” su ga sačekali novinari poznate emisije “El Čiringito” sa zahtjevom za komentar na Majoralove izjave.

“Nemam komentar. Možda je to istina. Pitajte klub, nemojte pitati mene”, kratko je odgovorio 22-godišnji srpski napadač.

Iako nije u milosti trenera, Jović je ove sezone bio starter na dvije od četiri prvenstvene utakmice. Protiv Betisa je na terenu proveo 72. minuta, protiv Valjadolida 58, ali još uvek čeka na prvi prvenstveni gol ove sezone.

Vladimir Ivić i njegov Votford i jedni su od glavnih favorita za promociju u Premijer ligu, a večeras (20.45) će to morati da dokažu na gostovanju Derbiju, piše Telegraf.rs.