Ruski MMA borac pretjerao: U bicepse sipao ulje, pa operisao facu FOTO

14.04.2022. | 18:30

Momak koji je želio najveće bicepse na svijetu sada je otišao korak dalje, pa na faci ima dvije neobjašnjive izbočine.

Rus Kiril Terešin procijenio je da će pravljenjem najvećih bicepsa na svijetu postati nepobjediv u MMA svijetu, ali to je bilo kilometrima daleko od realnosti. Shvatio je to na teži način, kada je određenu supstancu ubrizgao u svoje bicepse i ugrozio sopstveno zdravlje zarad nečega što izgleda odvratno.

Terešin već godinama zbog izgleda svojih ruku nosi nadimak “Ruke Bazuke”, a pratioce na društvenim mrežama sada je šokirao novom transformacijom. Ovog puta operisao je glavu, pa mu lice izgleda drugačije!

Momak koji nije uspio da napravi veliku karijeru u oktagonu potrudio se da liči na vanzemaljca jer je proširio dio oko očiju i sada na faci ima dvije izbočine koje je jako teško opisati.

Nadamo se da je ova operacija manje rizična od njegovog prethodnog pokušaja da promijeni lični opis.

Zbog ubrizgavanja ulja u ruke pričalo se o amputaciji, a bio mu je čak i ugrožen život. Ipak, nekako je uspio da izvuče dio tečnosti operacijama, što mu je po mišljenju ljekara spasilo život.

To ne znači da ih je kasnije u životu slušao. Sada su mu savjetovali da ne mijenja lični opis, ali to za njega nije bilo dovoljno jasno upozorenje. Za to vrijeme propale su mu karijere u MMA svijetu i porno industriji, što mu je takođe bila velika želja, prenosi Mondo.