Rukometaši banjalučkog Borca počeli sa pripremama

10.01.2019. | 19:16

Prozivkom igrača, koju je izvršio trener RK Borac Mirko Mikić zvanično su počele pripreme za drugi dio sezone gdje “crveno-plave” očekuju mnogi izazovi.

Mikićeve izabranike očekuje borba na četiri fronta, Premijer liga BiH, Kup BiH i Republike Srpske, kao i evropski Challenge Cup.

U nastavak sezone Banjalučani ulaze sa istim sastavom koji je odradio jesenji dio, a kompletne pripreme biće odrađene u gradu na Vrbasu, uz odlaske na prijateljske susrete.

– Već 2. februara nam počinje sezona utakmicom četvrtfinala Kupa BiH protiv pobjednika duela između dobojske Sloge i Lokomotive iz Brčkog. Poslije toga idemo u Litvaniju, 9. februara. Što se tiče igračkog kadra nema nikakvih promjena, osim što smo dodali tri momka iz omladinskog pogona koji su ranije već sa nama bili na pripremama. Ukupno će biti 23 igrača na pripremama – rekao je Mikić novinarima.

Prozivci igrača prethodio je sastanak sa predstavnicima Uprave Kluba.

– Rekli smo svoja očekivanja prema njima, a i oni svoja prema nama. Na jednima i na drugima je da to sada ostvare. Imamo veliku odgovornost i ambicije, oni kao igrači i mi kao Uprava. Otprilike smo rekli šta je bio problem u prethodnom periodu i šta je ono što ne bi trebalo da se dešava od obje strane i kojem pravcu bi klub trebalo da ide – izjavio je predsjednik Borca Saša Kondić.

 

Izvor.(SrpskaCafe)