Ronaldo srećan: Nisam se pokajao zbog povratka u Junajted

03.06.2022. | 16:13

Kristijano Ronaldo je rekao da se nije pokajao što se prošle godine vratio u Mančester Junajted uprkos lošoj sezoni i dešavanjima u klubu.

„Naravno da sam srećan što sam se vratio u klub, gdje sam napravio najvažnije korake u karijeri. Osjećaj je bio nevjerovatan. Bilo je prelijepo osjetiti podršku navijača i njihovu sreću. Bio sam i dalje sam srećan što sam ovdje“, rekao je Ronaldo, pa potom dodao da i dalje vjeruje u veliki Junajted:

„I dalje vjerujem da će se Mančester Junajted vratiti tamo gdje prirodno pripada. Kao što sam već govorio, za to će biti potrebno dosta vremena, ali ne treba odustati“.

Superstar je u karijeri oborio mnogo rekorda, a na pitanje novinara juri li ih dalje, rekao je da se ne opterećuje time.

„Rekordi dolaze prirodnim putem. Ja ne pratim rekorde, ali rekordi prate mene. Dobro je to. I dalje imam motivaciju da nastavim. Samo treba nastaviti sa teškim radom. I dalje volim tu strast za igrom. I naravno da su mi saigrači pomogli, tako da moram da poštujem sve ljude koji mi pomažu“.

Portugalac posebnu zahvalnost ističe navijačima, prenosi Sportklub.

„Naši navijači su nevjerovatni. I kada smo gubili utakmice i dalje su nas podržavali, uvijek su sa nama. Navijači će uvijek biti u mom srcu, i to su ljudi koje svi mi poštujemo zato što su uvijek uz nas“, zaključio je Ronaldo.