Ronaldo izgleda promijenio ploču: Portugalc govorio da nikad neće preći u Mančester Siti

27.08.2021. | 12:26

Kristijano Ronaldo na pragu je dolaska u Mančester Siti. Portugalac je navodno već dogovorio lične uslove sa “Građanima”, a još je preostalo da se klubovi dogovore.

Ronaldo je ponovo top tema sportskih medija. U 36. godini pravi novi transfer, peti u svojoj karijeri, ali tim više što ide u redove Mančester sitija, gradskog rivala Mančester junajteda za koji je Portugalac igrao u periodu od 2003. do 2009.

On se na Old Trafordu i vinuo u zvijezde, proslavio se u crvenom dresu, a sada će obući plavi dres. Sada se na društvenim mrežama pojavila izjaava Ronalda koja datira iz 2015. godine kada je poručio kako nema nikakve šanse da ikad dođe u Mančester siti.

“Da igram za Siti, a ne Junajted? Neću to napraviti. Zašto? Zato što je moje srce u Mančester junajtedu. Mogu reći da bi bilo vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo teško da zaigram za Siti. Vrlo teško zbog Mančester junajteda”, svojevremeno je poručio Portugalac.

Nakon izjave iz 2015., Ronaldo je dvije godine kasnije ponovo govorio o eventualnom dolasku u Mančester siti. Tada su ga “mamili” novcem.

“Mislite da ću s 30 godina promijeniti mišljenje zbog novca? Ne. Ako govorimo o novcu, onda ću otići u Katar”, odbrusio je Ronaldo.