Remi Partizana i Јavora u Humskoj

23.10.2022. | 21:32

Fudbaleri Partizana i Јavora odigrali su večeras u Beogradu bez pobjednika, 3:3 u meču 16. kola Superlige Srbije.

Golove za Partizan postigli su Bibars Natho u 11, Slobodan Urošević u 25. i Marko Živković u 63. minutu. Strijelci za goste bili su Lazar Nikolić u sedmom i Petar Gigić iz penala u 71. i Luka Gojković u 88. minutu.

“Crno-beli” su trenutno drugi na tabeli sa 34 boda, dok je Јavor 14. sa 13 poena. Partizan će u narednom kolu na svom terenu dočekati Radnički iz Niša, dok će Јavor igrati u Ivanjici sa ekipom TSC-a.

Јavor je poveo u u sedmom minutu fantastičnim golom nekadašnjeg omladinca Partizana Lazara Nikolića. Partizan je izjednačio četiri minuta kasnije pogotkom Natha. “Crno-beli” su stigli do vođstva u 25. minutu, a ovog puta u strelce se upisao Urošević. Partizan je do kraja prvog poluvremena propustio nekoliko šansi da uveća vođstvo, a neprecizan je bio Rikardo Gomeš.

Na startu drugog poluvremena šanse su imali Urošević i Vujačić, ali promjene rezultata nije bilo. Živković je u 53. minutu pogodio prečku, a onda se upisao u strelce u 63. minutu.

Јavor je u 71. minutu smanjio iz penala na 3:2. Prethodno je glavni sudija Andrija Stojanović pokazao na penal pošto je Kristijan Belić oborio Kristijana Tojčića. VAR je potvrdio ovu odluku, a Gigić je bio precizan sa 11 metara. Gojković je u 88. minutu doneo izjednačenje Јavoru.