Razočarani Jagodić upozorio konkurenciju: Ne čačkajte mi po svlačionici

18.11.2023. | 13:50

Trener Sloge Vlado Jagodić nezadovoljan je ponašanjem pojedinih klubova koji i prije starta prelaznog roka pokušavaju da “otmu” ključne igrače dobojskog tima. Sloga je u jesenjem dijelu sezone napravila veoma dobre rezultate i pojedini igrači su skrenuli pažnju bogatijih klubova.

-Ono što me pomalo zabrinjava, biću slobodan da kažem da me i ljudski razočarava, jesu neprofesionalni, neljudski i nefer potezi pojedinih klubova. Oni će se naći u mojoj priči, čačkaju po svlačionici. Čačkaju je možda ružan izraz, ali to je baš tako.

Još nigdje nisam vidio da klubovi ubjeđuju moje igrače da treba da potpišu predugovore sa njima. Mi smo ozbiljan klub, naši igrači imaju ugovore sa klubom. Ako ništa drugo, treba biti dovoljno profesionalan pa pričekati 18. decembar da se definitivno završi polusezona, pa da se onda uđe u neke pregovore.

Ovom prilikom zaista upozoravam, budite profesionalni, niko vam nije kriv što u prošlom prelaznom roku niste angažovali pojedine igrače koji su sada glavni oslonac Sloge – istakao je Jagodić.

Trener dobojskog tima je nastavio -Budite strpljivi. Znam šta znači bolja ponuda i prelazni rok, ali kada prelazni rokovi dođu, onda neke stvari treba da se dešavaju, a ne ovako da se unosi nemir u glave igrača.

Nikada to nisam radio prema mojim kolegama trenerima, ali evo mi smo negativno iznenađeni. Veliki klub poput Sarajeva treba da pričeka da završimo polusezonu. Nije problem da oni razgovaraju sa igračima. Ako naši igrači misle da će im u ovom trenutku biti bolje u Sarajevu, Borcu ili Zrinjskom, nikada im nećemo stajati na putu.

Međutim, i Sloga Meridian ima svoj koncept. Mi vrlo dobro znamo šta hoćemo. Zaista sam pozitivno iznenađen time da već imamo završene zimske pripreme i planove tih priprema – rekao je na kraju trener. Sloga će na pripreme iči u Antaliju a već je poznat kompletan plan. Okupljanje je u 10. januara a 23. se ide u Antaliju, piše Gas Srpske