Raznatović se oprostio od Jelovca: Zastupao sam mnoge igrače, ali nikada nikog takve dobrote

06.12.2021. | 08:25

Miško Raznatović oprostio se na društvenim mrežama od tragično preminulog Stevana Jelovca.

Poznati košarkaški mendažer napisao je izuzetno emotivnu poruku:

“Zastupao sam mnoge lošije i mnoge bolje igrače od njega. Međutim, nikada nikog takve dobrote. Stevan je jedini, koji je i pored toga sto je bio u tridesetima i skoro 13 godina sa mnom, mi stalno persirao, iako sam se strašno bunio protiv toga. I pored ljutnje i kritike, nije odstupao od navike da pri svakom dolasku u kancelariju donose flasu žestokog pica”, napisao je Miško.

Poseban odnos imao je Steva na Miškovim roditeljima.

“Svaki dolazak iz Novog Sada u Beograd da me posjeti se završavao i obilaskom mojih roditelja, u čijem stanu je zivio, dok je igrao u Beogradu. Kao i u vrijeme njegovog boravka u Beogradu, gibanica moje mame ga je strpljivo čekala. Dobrota i plemenitost, koja ga je krasila je bila jedinstvena, i živa sjećanja na nase putešestvije kroz Italiju, Tursku, Rusiju, Njemačku, Litvaniju, Španiju, Japan, Grčku…sada bude bolna i teška osjećanja”, dodao je Miško.

Poruka za kraj, tjera suze na oči:

“Ja ne spadam u osobe koje će sada napisati RIP, niti pak u one, koji će pokazati kolika me tuga obuzima dok ovo pišem, jer je moja bol zbog njegovog odlaska zanemarljiva u odnosu na ono što sada prolazi njegova porodica. S druge strane ja sam sigurno neko ko će naći način da uspomena na Stevana, kao vrhunskog košarkaša i nevjerovatnu osobu traje zauvijek”.