Mbape gubi kontrolu: Zakačio Mesija pa se raspravljao s Nejmarom VIDEO

15.08.2022. | 08:50

Fudbaleri Pari Sen Žermena odlično su započeli novu sezonu francuske Lige 1, pošto su u prva dva meča upisali dvije pobjede i postigli čak 10 golova.

Ali to ne znači da na “Parku prinčeva” nema drame među velikim zvijezdama.

Već puno puta se pričalo o navodno odnosima punim tenzije između Kilijana Mbapea, Nejmara, pa čak i Lionela Mesija, a sada je novi snimak pokazao da ponašanje mladog Francuza umije da bude problematično.

 

Sve se odigralo u 43. minutu utakmice PSŽ-Monpelje (5:2) kada je pariski tim dobio penal koji je trebalo da izvede Nejmar. Mbape, koji je već bio promašio prvi penal na meču, prilazio je Nejmaru i tom prilikom ramenom prvo zakačio Mesija, dovoljno da se Argentinac vidno uznemiri, dok je Francuz hladno odreagovao i samo nastavio.

Iako to možda nije izgledalo strašno, Mesi je istog trenutka uputio oštar pogled u pravcu Mbapea, da bi Francuz potom riješio da se malo raspravi sa Nejmarom.

Tražio je od Brazilca da ga pusti da ipak on izvede penal, iako je prvi jedanaesterac na meču protraćio. Nejmar to nije dozvolio Mbapeu i potom je zatresao mrežu.

Poslije pobjede 5:2 u tok utakmici, mnogo se komentarisao i potez Mbapea kada se durio jer je njegov saigrač Vitinja odlučio da loptu proslijedi Mesiju, a ne njemu.

Mbape je minulog proljeća ostao u Pari Sen Žermenu poslije prave “sapunice” u kojoj na kraju ipak nije otišao u Real Madrid. Navodno je zauzvrat od rukovodstva kluba dobio odriješene ruke za mnoge stvari i sttus prve zvijezde ekipe, bez obzira na to što je tu i veliki Mesi, prenosi Mondo.

 

Takođe nezvanično, Mbape je dobio moć i da utiče na izbor trenera i sportskog direktora na “Parku prinčeva”.

Oznake: Kilijan Mbape