Ramos otkrio svoj cilj: Želim da osvojim Ligu šampiona sa PSŽ-om

14.02.2023. | 13:40

Fudbaler Pari Sen Žermena i nekadašnji španski reprezentativac Serhio Ramos, izjavio je da će dati sve od sebe da sa francuskim klubom osvoji Ligu šampiona. Ramos je u intervjuu za zvanični sajt Evropske fudbalske unije govorio o prelasku iz Reala u PSŽ, kao i o životu u Parizu.

Španski fudbaler je u PSŽ stigao 2021. godine, dok je u Realu je bio od 2005 do 2021 godine.

“Moj cilj je uvijek bio da pobjeđujem. Puno trofeja sam osvojio u Realu i mislio sam da je odlazak u PSŽ dobra prilika za promjenu okruženja. U početku je sve bilo teško. Moraš da pronađeš dom, da se smjestiš sa četvoro djece… Početak je bio težak, ali je ispalo dobro”, rekao je Ramos.

Španski fudbaler je priznao da je po dolasku u Pariz imao problema sa povredama.

“Poslije transfera u PSŽ, sve je krenulo po zlu. Povrijedio sam se, bilo mi je teško da se oporavim, prilagodim novom sistemu, saigračima, treneru…Počeo sam da sumnjam da li sam učinio pravu stvar. Međutim, kroz cijelu karijeru sam se borio i naporno radio”, dodao je fudbaler PSŽ-a.

Ramos je sa Realom osvojio četiri titule u Ligi šampiona.

“Vidjećemo da li mogu to da ponovim sa PSŽ-om. Odlična smo ekipa, ali u fudbalu ne pobjeđuje uvijek najbolji. PSŽ želi trofej Lige šampiona, daću sve od sebe da ponovo osvojim ovo takmičenje”, zaključio je Ramos.

Španski fudbaler je za PSŽ odigrao 43 meča i postigao četiri gola.

PSŽ će večeras u Parizu igrati sa Bajernom u prvom meču osmine finala LŠ.

Oznake: Serhio Ramos