“Pukni zoro” orilo se u svlačionici Orlova VIDEO

14.11.2021. | 23:36

Fudbaleri Srbije i te kako su umjeli da proslave podvig u Lisabonu i pobjedu nad Portugalijom (2:1) za direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Zagrmila je pjesma u svlačionici, a na sav glas Orlovi su zapjevali „Pukni zoro“.

U prvi mah orilo se nana-na-na-na, idemo u Katar, idemo u Katar, a onda je uslijedilo zatišje pred buru i „Pukni zoro“.

Poskidali su dresove fudbaleri Srbije, a u slavlju je prednjačio mladi Dušan Vlahović koji je s armijom navijača podijelio delić amotsfere putem uključenja uživo na društvenim mrežama.

I zaista su Dušan Tadić, heroj Aleksandar Mitrović i svi reprezentativci Srbije zaslužili sve ono lijepo što im se trenutno dešava.

Krenuli su hrabro, a onda su doživjeli nepravdu jer su primili gol kojem je prethodio očigledan faul Bernarda Silve nad Nemanjom Gudeljom.

Mnoge bi to slomilo, pogodilo na psihološkom planu, ali to nije slučaj sa Orlovima. Tadić je prvo izjednačio u 33. minutu, da bi erupciju oduševljenja obezbijedio rekorder po broju golova Aleksandar Mitrović koji je matirao Ruija Patrisija u 90. minutu.

 

U šoku su bili Portugalci, nije im bilo ni vremena ni spasa. Oni će put baraža za jure vizu za Katar, dok su Orlovi 14. novembra čekirali kartu za najveću svjetsku smotru.