Prvi put otkako je slomio nogu: Nojer se vratio treninzima

28.08.2023. | 15:30

Golman Bajerna iz Minhena, Manuel Nojer trenirao je danas sa ostalim golmanima u ekipi, prvi put otkako je slomio nogu na skijanju u decembru, saopštio je bavarski klub.

Bajern je naveo da je 37-godišnji kapiten obavio trening sa kolegama golmanima i da je napravio naredni korak ka povratku.

Šampion Bundeslige nije naveo kakvu vrstu treninga je Nojer obavio niti kada će biti spreman da igra. Posljednji put Nojer je igrao za reprezentaciju Njemačke 1. decembra na Svjetskom prvenstvu.

U prve tri utakmice ove sezone na golu Bajerna bio je Sven Ulrih, dugogodišnja Nojerova zamjena. Na treningu je bio i novi golman Danijel Perec, koji je prošlog petka došao iz Makabija iz Tel Aviva.

Izvršni direktor Bajerna Jan-Kristijan Dresen nedavno je rekao da je klub želio da dovede španskog čuvara mreže Kepu Arisabalagu, ali da je on odlučio da pređe u Real Madrid na pozajmicu iz Čelsija.

Nojera je prošle sezone mijenjao Jan Zomer, ali je on ovog mjeseca prešao u Inter, dok je golman Aleksandar Nubel pozajmljen Štutgartu.

Bajern je sezonu počeo porazom od Lajpciga 0:3 u Superkupu Njemačke, ali je pobijedio u prve dvije utakmice u Bundesligi, navode “Sportske”.

Oznake: Manuel Nojer