Prostitutka iz BiH pokušala da ugrozi Bekamov brak: Platio nam je 6.000 dolara

13.02.2023. | 15:27

Dejvid Bekam je kroz protekle dvije decenije nekoliko puta bio meta tabloida i žute štampe zbog svojih “vanbračnih” aktivnosti, a ispovijest jedne žene iz BiH mu je umalo razorila brak sa Viktorijom.

Dejvid i Viktorija su svaki put uspjevali da prebrode krize i u javnosti jedno drugom davali maksimalnu podršku, ali ono što se desilo prije 16 godina moglo je potpuno da im uništi vezu.

Naime, sada već davne 2007. prostitutka Irma Nisi, porijeklom iz BiH, otkrila je kako joj je Dejvid Bekam platio za usluge. Ona je u intervjuu za magazin “In Touch” pričala o detaljima tog odnosa, prenosi Sportal.

“Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavnik bih mu dala ocjenu 7,5”, rekla je Irma tada.

Bekam se ubrzo oglasio i zaprijetio tužbom, rekavši da su svi navodi lažni. Tužio je magazin “In Touch”, a kao obrazloženje dostavio je iskaz na pet stranica.

Bekam je istakao da je po dolasku u Njujork, gdje se navodno desila afera, odmah otišao na masažu, te da za to ima i svjedoke.

“Moj običaj kada stignem u hotel prije utakmice je masaža, a masažer je došao u moju hotelsku sobu nekoliko sati nakon što sam se prijavio da me izmasira. Sjećam se da terapeut nije napustio moju hotelsku sobu do ranih jutarnjih sati. Moj tim obezbijeđenja je bio sa mnom prije, za vrijeme i poslije masaže. Nakon što je maser otišao, otišao sam da spavam. Pregledao sam izjave koje je pripremila moja služba obezbijeđenja i koji potvrđuju moje tvrdnje”, objasnio je Bekam tada.

Irma Niki je tvrdila da je Bekam njoj i još jednoj djevojci platio 6.000 dolara za odnos utroje, ali je popularni Beks žestoko demantovao te tvrdnje.

“Pod jedan, ne nosim hiljade dolara u kešu kada putujem, to je suludo. Jedini način na koji sam mogao da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana mog menadžerskog tima da mi obezbijedi toliki novac, što se takođe može provjeriti”, rekao je Bekam.

Čuveni fudbaler je tužio magazin i tražio 25 miliona dolara zbog uvrede časti, ali je izgubio spor.  Da stvar bude još gora, časopis je kasnije objavio da su tvrdnje prostitutke bile neistinite, ali su se branili da Irma ima pravo na slobodu govora prema ustavu Amerike.