Promjene u banjalučkom timu: Tri igrača napuštaju Borac

Siniša Dujaković, Đorđe Ćosić i Dejan Uzelac više neće nositi dres Borca!

Direktor šampiona BiH Dejan Lukendić je za Mondo.ba potvrdio da pomenuti defanzivni trojac napušta klub, odnosno da se sa njima raskida saradnja.

“Danas će sa njima biti potpisan sporazumni raskid saradnje. Hvala na svemu što su pružili i želimo sreću u nastavku karijere”, istakao je Lukendić.

U pojedinim medijima pojavila se informacija da bi klub mogli da napuste i Aleksandar Subić i Marko Jovanović, ali je Lukendić to demantovao.

“Nije istina da odlaze, oni ostaju u Borcu. O njihovom statusu nema šta da se raspravlja”, poručio je Lukendić, istakavši da posljednji odlasci neće uticati na širinu rostera kojim raspolaže trener Nemanja Miljanović.

“Imamo dovoljno igrača, neki se vraćaju iz povrede tako da ne bi trebalo da utiče na širinu rostera. Očekujemo pozitivnu reakciju ekipe nakon svega.”

Na kraju razgovora, Lukendić je demantovao da Borac, nakon ovih odlazaka, računa samo na mlade igrače i najavio rekonstrukciju ekipe u zimskom prelaznom roku.

“Ne dijelimo igrače na mlade i stare već na one koji mogu da doprinesu klubu i one koji ne mogu. I dalje imamo visoke ciljeve, a na zimu će biti izvršen remont igračkog kadra”, zaključio je Lukendić.

Ostavite komentar: