Promjena na klupi FK Borac: Zoran Milinković više nije šef stručnog štaba

18.08.2021. | 10:18

Zoran Milinković više nije šef stručnog štaba Borca.

Poslije poraza od Posušja u gostima (0:1) i Zrinjskog na domaćem terenu (1:5) čelnici kluba su odlučili da se raziđu sa pomenutim trenerom.

Iz FK Borac su saopštili da je odluka o sporazumnom raskidu saradnje donesena je nakon detaljne analize postojeće situacije u klubu.

Članovi UO FK Borac održali su sastanak sa sad već bivšim šefom stručnog štaba Zoranom Milinkovićem s ciljem da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize, a obostrani zaključak je da bi promjena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rješenje za klub.

Nakon sastanka, uz zajedničku želju da se FK Borac vrati na pobjednički put i ostvari svoje ambicije do kraja sezone, dogovoren je sporazumni raskid saradnje sa Zoranom Milinkovićem kojem želimo sve najbolje u nastavku trenerske karijere, saopšteno je iz Borca.

Ističu da je u toku sastanak UO FK Borac nakon kojeg će biti imenovan novi šef stručnog štaba. Srpskainfo saznaje da će u nastavku sezone ekipu voditi Nemanja Miljanović, koji je do sada bio na klupi juniora.

Ovo je jedan od najkraćih trenerskih mandata u Borcu, pošto je Zoran Kiza Milinković na toj poziciji bio samo 20 dana.