Prizmić u finalu: Prvi nosilac se zbog povrede povukao sa Banjaluka open

12.08.2023. | 11:08

Fabijan Marožan neće braniti titulu osvojenu prošle godine na čelendžeru u Banjaluci – još aktuelni prvak i prvi nosilac Banjaluka opena bio je primoran da se sa povuče zbog povrede.

-Nažalost, moram odustati od turnira zbog povrede noge. Moj prioritet mora biti izbor puta koji će mi garantovati brzi oporavak kako bih se mogao takmičiti na najvišem nivou u nastavku karijere. Osjećam se jako loše zbog odluke što se moram povući, ali zdravlje je na prvom mjestu. Hvala Banjaluko, bila mi je čast igrati opet ovdje i nadam se da se vidimo ponovo – napisao je Fabijan na društvenim mrežama.

Teniser koji zauzima 89. mjesto na ATP listi tokom jučerašnjeg četvrtfinala Kozana Havijera Baranka osjetio je bol u zadnjoj loži

Duel je uspio da privede kraju, međutim, povreda je ozbiljnije prirode i odustajanje je bila jedina opcija.

-Nakon njegovog odustajanja, Dino Prizmić se našao direktno u finalu. Danas su na rasporedu dva meča, i to finale dubla od 14:30 časova Viktor Vlad Kornea (Rumunija) / Filip Osvald (Austrija) – Andrej Golubjev (Kazahstan) / Denis Molčanov (Ukrajina), te polufinale singla od 20.15 Kimer Kopejans (Belgija) – Marko Topo (Njemačka) uz direktan prenos na TV Arena 1 i RTRS-u – saopštili su iz Teniskog saveza Republike Srpske, koji je organizator turnira.

Oznake: Banjaluka open