Prijem kod gradonačelnika Jagodine: Finale Svesrpskog kupa između klubova Srbije i Srpske

29.08.2021. | 11:44

Ratko Stevanović, gradonačelnik Jagodine upriličio je prijem za učesnike prvog izdanja Svesrpskog kupa za rukometašice. Pored delegacija dva Saveza koju su predvodili Milena Delić sa jedne, te Marinko Umičević sa druge strane, prisutne su bile i rukometašice Mire i Borca sa članovima stručnog štaba.

“Drago mi je što ste u našoj sredini i nadam se ovdje kod nas ugodno osjećate. Vama koji vidite Rukometni savez Srbije, odnosno Republike Srpske želim da uspješno sarađujete, a Vama rukometašicama dosta dobrih rezultata u periodu koji dolazi” rekao je između ostalog gradonačelnik Jagodine.

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske zahvalio se gradonačelniku Ratku Stevanoviću na srdačnoj dobrodošlici i pozvao ga da dođe u Banjaluku. Prvom čovjeku Jagodine zahvalio se i predsjednik ŽRK Mira Aleksandar Drljača i prenio mu pozdrave od gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića sa željom da se dvije delegacije sastanu u dogledno vrijeme.

Marinko Umičević uručio je poklone gradonačelniku Jagodine, ali i Milena Delić u ime RS Srbije, dok su i domaćini predali poklone prijateljima iz Republike Srpske.