Preminuo mladi košarkaš Igokee Srećko Forcan

Nesrećni tinejdžer doživio je teške povrede u saobraćajnoj nezgodi prošle subote vozeći bicikl, a od tada je bio u komi.

Mladi košarkaši Igokee Srećko Forcan (16) preminuo je danas nakon višednevne kome, u kojoj je bio od prošle sedmice, kada je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći nadomak Laktaša, saopštio je klub iz Aleksandrovca.

Vozeći bicikl, nesrećni tinedžer prošle subote oko 23.15 povrijeđen je na lokalnom putu Laktaši – Riječani, u nezgodi u kojoj je učestvovao i automobil kojim je upravljao N. Š.

“Danas oko podne je prestalo da kuca srce našeg Srećka Forcana, koji je imao saobraćajnu nesreću prije nekoliko dana. Borio se danima sa teškom zdravstvenom situacijom nakon saobraćajne nesreće, u kojoj je stradao vozeći bicikl. Njegovi drugovi iz kadetske selekcije našeg kluba su danas osvojili titulu prvaka BiH, ali radosti nema. Svi u klubu smo u nevjerici da se nešto tako desilo i da naš, uvijek nasmijani Srećko, nije više sa nama. Srećko je bio najbolji momak, primjeran, talentovan… reprezentativac. Počivaj u miru”, saopšteno je iz KK Igokea.

Mjesto i datum sahrane nesrećnog mladića biće saopšteni naknadno.

 

Izvor:(MONDO) 

Ostavite komentar: