Prelijepa Ljiljana ostavlja bez daha: Ćerka Baje Malog Knindže se bori za važan trofej

21.05.2021. | 09:33

Srbija ima svijetlu tenisku budućnost, a kao dokaz toga je Ljiljana Pajčin (23), mlada teniserka koja živi na relaciji Srbija – Sjedinjene Američke Države, gdje studira.

Možda vam njeno ime i prezime ništa ne govori, ali je ona ćerka poznatog srpskog pjevača Baje Malog Knindže, koga mnogi znaju upravo pod tim pseudonimom. Njegovo pravo ime je Mirko Pajčin.

Ljiljana Pajčin nastupala je pet godina za “Union Buldogse” na koledžu “Union” u Njujorku i trenutno je na posljednjoj (senior) godini. Kao i njen otac Ljiljana koristi svaku priliku da pokaže odakle vuče korijene. Mnogi smatraju da nije kasno da Ljiljana postane nova Ana Ivanović, piše Alo.rs.

Tekuće sezone njena koledž ekipa završila je regularan dio sezone bez poraza sa skorom 8:0 što do sada nikada nije pošlo za rukom Buldgosima. U srijedu su se plasirali u četvrtinale NAIA (takmičenja manjih koledža) pobjedom nad Kardinal Strič Univerzitetom sa 4:1.

Ljiljana je donijela bod ekipi pobjedom u dublu zajedno sa Kristinom Šoener. Ovog četvrtka očekuje ih duel za plasman u polufinale protiv Ksavijer koledža koji su ove sezone već pobijedili sa 4:3.