Predsjednik FK Krupa kategoričan: Nećemo odustati od Premijer lige BiH

BANjALUKA – Predsjednik Krupe Draško Ilić tvrdi da novi-stari premijerligaš neće odustati od nastupa u eliti i da će na sve načine pokušati da pronađe rješenje za probleme, koji sada opterećuju klub iz kanjona Tijesno.

– Poslaćemo sve što je potrebno za dobijanje licence, ali naša želja je da domaće utakmice igramo na terenu u Krupi, što je u ovom trenutku nemoguće. Naime, do početka naredne sezone trebalo bi da promijenimo plastičnu podlogu na terenu, kao i da postavimo reflektore, što je u ovom trenutku za nas nemoguća misija. Zbog toga ćemo kao alternativne terene prijaviti Gradski stadion u Banjaluci i onaj u Modriči, koji ispunjavaju sve potrebne uslove. A, onda ćemo poslije toga vidjeti šta ćemo – naglasio je Ilić.

Draško Ilić

U ovom klubu su planirali da se upuste u ova dva projekta, ali su nažalost zbog pandemije virusa korona bili spriječeni.

– Za promjenu plastične podloge potrebno je između 400 i 500.000 maraka, dok je trebalo da reflektori budu izgrađeni uz podršku lokalne zajednice, Fudbalskog saveza BiH i naravno kluba. I taj iznos je, bar što se tiče našeg dijela, veći od 300.000 maraka. Uradili smo sve što je sa naše strane, ali je pitanje koliko nam u ovom trenutku može pomoći lokalna zajednica, a potom i FS BiH – nastavio je Ilić.

Prvi čovjek Krupe je naglasio da se sa ponosom može osvrnuti na nekoliko posljednjih godina ovog kluba.

– Sigurno smo jedan od rijetkih klubova, koji nikom nije dužan ni marke, a nemamo nijedan reprogram. Za razliku od drugih sve svoje obaveze, među kojima i poreske smo ispunjavali na vrijeme, ali šta nam to sada vrijedi. Drugi uspijevaju godinama da se takmiče uz silne dugove i reprograme. Ipak, vjerujem da ćemo riješiti sve probleme i naredne sezone igrati u eliti – dodao je Ilić.

 

Izvor:(Glas Srpske)

 Ostavite komentar: