Pred rukometašima Borca je prvi zvanični meč u novoj godini

01.02.2019. | 13:34

U četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine Banjalučani dočekuju dobojsku Slogu (subota, 19.30)sa željom da u prvoj utakmici steknu što bolju prednost za revanš.

Trener Mirko Mikić ima velikih problema pred ovaj meč jer su neizvjesni Goran Daničić, Dean Šešić, Srđan Savić, Bojan Ljubišić i Dejan Unčanin.

-Borac uvijek ima obavezu da ide na pobjedu. Tako će biti i u ovoj utakmici. Imamo problema, a Sloga nam je veliki dužnik jer su nas pobijedili u prvom meču u prvenstvu. Iskreno malo mi smeta to što se samo priča o Evropi i duelu protiv Šviese u Čelendž kupu, dok nas očekuje izuzetno nezgodna ekipa iz Doboja. Sloga nije tim za omalovažavanje- istakao je Mikić.
Trener Borca je istakao da se naredni rival pojačao za nastavak sezone.

-Pričao sam sa trenerom Lokomotive Žikicom Milosavljevićem i on mi je prenio da je Sloga jača nego jesenas. Zato je veoma važno da u ovom prvom duelu ostvarimo što bolji rezultat i da idemo mirnije na revanš. U timu Sloge sve polazi od srednjeg beka Stankovića i saradnje bekova i pivota i tu moramo da obratimo posebnu pažnju- dodao je Mikić.

 

Izvor:(SrpskaInfo)