Pravi bokserski spektakl, ulaz besplatan: Veljko Ražnatović stiže u Banjaluku

30.01.2024. | 18:41

Pravi bokserski spektakl očekuje sve ljubitelje plemenite vještine 16. februara.

Bokserski klub Slavija je uz okršaj sa beogradskim Radničkim u ligi Srbije domaćin i dva profi meča. U dvorani Obilićevo Veljko Ražnatović odmjeriće snage sa Poljakom Pjotrom Budzisevskim, dok će u ring ući i kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić koji još čeka ime svog protivnika. Ulaz je potpuno besplatan.

“Obećavam dobre borbe, veoma kvalitetne i ono što je najbitnije fer-plej. Nadam se da će publika Banjaluke na kraju biti zadovoljna našim radom i našim uspjehom”, rekao je predsjednik BK Slavija Dalibor Petković.

“Pretpostavljam da će dvorana “Obilićevo” biti mala da primi sve ljubitelje boksa iz Banjaluke. Radi se o dva profesionalna meča boraca koji su reprezentativci Srbije. Vladan Babić radi meč u četiri runde, dok Veljko Ražnatović sa Poljakom radi meč u osam rundi. Protivnik je dosta nezgodan, tako da očekujemo odličan meč”, rekao je Igor Savičić, direktor BK Slavija.

U potpuno novom ruhu bokserski klub Slavija ušao je u novu godinu, a klupska sala banjalučkog bokserskog velikana sija zlatnim sjajem. Sve to kako bi se borci na najbolji način pripremili za nove izazove od kojih je prvi protiv nekada najtrofejnijeg kluba bivše Jugoslavije.

“Danas smo napravili jedne odlične uslove za trening gdje u sali sada već ima oko 50 djece početnika, takođe imamo i rekreativne treninge za muškarce i za žene i imamo prvi tim Slavije koji je sigurno jedan od najboljih u regiji”, izjavio je Savičić.

Sav fokus usmjeren je ka predstojećem protivniku, a Savičić poručuje da bokseri marljivo rade kako bi u najboljoj formi dočekali važan okršaj.

“Spremaju se za taj meč koji će možda biti jedan od najjačih u ligi Srbije u kojoj nastupamo ove sezone”, kaže Savičić.

“Očekujemo jedan pravi spektakl. Tom prilikom pozivamo sve ljubitelje bokserske vještine, da nam se pridruže i da nas podrže, da pokušamo da ostvarimo pobjedu”, poručio je predsjednik kluba Dalibor Petković.

Dosta izazove očekuje Slaviju ove godine u ligi Srbije, ali i na međunarodnim turnirima. Okršaj sa Radničkim u dvorani Obilićevo 16. februara zakazan je za 19 časova, dok profi mečevi kreću od 21 čas, piše ATV.