Poznato ko napušta Partizan: Nisu uspjeli da se nametnu treneru Duljaju

08.01.2024. | 13:47

Kao što su potrebne promjene među standardnom postavom, tako Partizan mora nešto da učini i sa mladim igračima tokom ove zime.

Kako piše “Telegraf”, na pozajmicu će ići Mihajlo Petković i Janko Jevremović, mladići kojima je potrebno utakmica u nogama.

Centralni vezni igrač Mihajlo Petković je trebalo da bude pozjamljen Napretku, ali se to izjalovilo. Postojala je poveznica sa Čukaričkim zbog dolaska Gorana Petrića na klupu i istog menadžera kao Luka Subotić, pridošlica iz Teleoptika.

Nigdje ne postoje konkretni potezi i destinacije, još uvijek je sve samo na namjeri.

Krilo Janko Jevremović je imao taj maler da je povrijedio koleno na prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji i stoga je propustio cijele pripreme. Od tada kreće kaskanje za ekipom, izostanak minutaže i nemogućnost da se nametne. Pozjamica je logično rješenje.

Za razliku od Petkovića, Jevremović je preko posrednika imao konkretan poziv Novog Pazara, ali ga je odbio, jer kao i pomenuti saigrač i “klasić” nije rad da mijenja sredinu i napušta Partizan

Obojica mladih igrača će početi pripreme sa prvim timom 10. januara (domaći igrači, stranci stižu 15. januara), ali će o njihovom daljem statusu odlučivati trener Igor Duljaj u dogovoru sa klubom.