Poznati finalisti turnira u malom fudbalu “Borik Nektar 2022”

24.12.2022. | 20:23

Sutra je na programu finale turnira u malom fudbalu “Borik Nektar 2022”.

“Borik Nektar 2022” ušao je u samo finale. Nakon sjajnog spektakla u polufinalim mečevima, pred publikom će se sutra naći Kafe Nest Infomedia group i Kafe Kajak.

Prošlogodišnji finalisti ponovo se sastaju na parketu Borika, a u čiju će korist ići finale i 20.000 KM i pehar na kraju, vidjećemo sutra.

Za ekipu Kafe Nest Infomedia group će nastupiti neka poznata imena poput Gorana Zakarića, Aleksandra Radulovića, Nikole Dujakovića, Nebojše Runića i Milana Šikaljića dok će boje Kajaka “braniti” najbolji strijelac Premijer lige BiH svih vremena Nemanja Bilbija kao i Igor Mirković, koji je čak sedam puta osvojio ovaj turnir, piše “Mondo” portal.

Već na polufinalu tražila se karta više za ulazak u dvoranu. Na ulazu formirane kolone ljubitelja malog fudbala strpljivo su čekale svoj ulazak u Hram sporta. Koliko Banjaluka voli ovaj tradicionalni turnir vidi se i po broju prodatih ulaznica, a ove godine one su se udvostručile u odnosu na prethodnu.

Sjajni igrači iz BH fudbala i futsala, mahom aktuelni ili prijašnji reprezentativci obećavaju euforično finale na koje se čeka.

Na rasporedu pored seniorskog finala su i 6 utakmica finalista u ostalim kategorijama.

Juniorske, te veteranske 35+ i 50+. Program finala startuje u 15:30 u Sportskoj dvorani “Borik”. Sutra će nakon odigrane finalne utakmice biti izvučene i glavne nagrade za posjetioce, a uz to najavljen je i zabavni program u toku finala.

Ko će se popeti na pobjedničko postolje, dignuti pehar i ček od 20.000 KM vidjećemo već sutra od 20.30 časova. Cijena ulaznice je 3 KM.