Poznati detalji transfera krilnog igrača: Zvezda danas završava veliko pojačanje

16.06.2022. | 17:02

Crvena zvezda uveliko radi na transferima za narednu sezonu i pojačavanju igračkog kadra pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Već je poznato da su pregovori oko transfera Osmana Bukarija u završnoj fazi, a kako je nezvanično rečeno Telegrafu, dogovor između klubova bi trebalo da bude zvanično završen do kraja dana i da se papirološki sve završi.

Potom ostaje da Zvezda utanači sve detalje i sve administrativne procese kada je u pitanju ugovor sa samim igračem, ali je i to načelno dogovoreno, pa ne postoje prepreke da krilni napadač stavi paraf na ugovor sa crveno-bijelima. Očekuje se da Bukari do kraja nedjelje zaduži crveno-bijeli dres.

Zvezda će Gentu platiti obeštećenje od dva miliona evra za reprezentativca Gane, dok će plata za Bukarija biti 500.000 evra uz dodatne bonuse.

Crveno-bijeli su prethodno doveli Kingsa Kangvu, reprezentativca Zambije iz Arsenala iz Tule, koga je platila milion evra, pa je tako već potrošeno tri miliona evra na pojačanja.

Podsjetimo, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je nedavno sumirao sezonu i najavio velike ambicije i napad na Ligu šampiona, a istakao je i da će Zvezda imati budžet za obeštećenje oko četiri miliona evra, ali i da on u zavisnosti od dešavanja na tržištu može da bude i veći.