Poznata sportska novinarka rodila kćerku: Podijelila prve zajedničke fotografije FOTO

17.08.2023. | 11:21

Najpoznatija sportska novinarka Dileta Leota porodila se u srijedu ujutru i na svijet donijela djevojčicu Ariju.

Leota je na društvenim mrežama podijelila prve zajedničke fotografije sa bebom, naravno uz nevjenčanog partnera golmana Lorisa Karijusa, sa kojim se zabavlja nešto više od godinu dana i sa kojim je “kliknula” kao ni sa jednim muškarcem prije toga.

 

– Ti si najbolji poklon koji sam mogla da zamislim – napisala je voditeljka na Instagramu uz zajedničke fotografije sa nasljednicom i golmanom koji je za ovu priliku doputovao iz Engleske u Italiju da bi bio uz nju.

Interesantno, za vezu “fudbalskog para” saznalo se tek u jesen 2022. godine, da bi već u martu Dileta Leota objavila da je trudna.

Za njih dvoje ni razdvojenost nije predstavljala problem pošto je Karijus sve vrijeme u Njukaslu, gdje je treći golman, dok je dobro poznato da je Dileta “zaštitno lice” italijanskog fudbala i televizije DaZN. I dok je bila trudna, nije se odvajala od posla i terena, tako da smo je do kraja prethodne sezone gledali na malim ekranima.

Podsjetimo, lijepa Dileta Leota je prethodno povezivana sa legendarnim Zlatanom Ibrahimovićem, dok znamo da je dugo bila i u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, međutim vjeridba je raskinuta zbog razmimoilaženja. Iako su je povezivali sa mnogim biznismenima, Dileta je svoju sreću pronašla sa fudbalerom, piše Mondo.