Povodom situacije sa Nikolom Topićem: Zvezda izdala hitno saopštenje

04.05.2024. | 10:52

Hitno saopštenje sa Malog Kalemegdana povodom situacije sa Nikolom Topićem.

Prvo su se pojavile informacije da bi Nikola Topić zbog predstojećeg “NBA draft kombajna” mogao da propusti dio finalne serije ABA lige ukoliko Crvena zvezda prođe Megu u polufinalu. Zatim se oglasio Miško Ražnatović i pojasnio kakvi su prioriteti mladog pleja crveno-bijelih, a sada se oglasio i sam klub saopštenjem.

Sa Malog Kalemegdana je poručeno da je Nikola Topić neće napuštati klub u narednom periodu u kome Crvena zvezgra igra završnice kako ABA lige, tako i Superlige Srbije.

“KK Crvena zvezda u cilju istinitog informisanja javnosti, a nakon pojavljivanja određenih dezinformacija u petak uveče nakon prve utakmice polufinala ABA lige, obavještava da igrač našeg kluba Nikola Topić ima višegodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda, i neće napuštati ni privremeno naš klub, ni po jednom osnovu, dok mu ne prođu sve obaveze koje ima kao igrač KK Crvena zvezda. Podsjećamo da nas u tekućoj takmičarskoj sezoni u narednom periodu očekuju izuzetno važne utakmice u dva takmičenja”, navodi se u saoštenju Crvene zvezde.

Nikola Topić se poslije dugog odsustva zbog povrede vratio na teren, a pogotovo je bitno treneru Sferopulosu da bude zdrav i na raspolaganju sada kada je jasno da se Adam Hanga neće vraćati u ekipu do kraja sezone, prenosi Mondo.