Potpisao trogodišnji ugovor sa Banjalučanima: Nikola Ćetković novi čuvar mreže Borca

05.06.2021. | 15:39

Nikola Ćetković novi je čuvar mreže Borca.

Golman (19) potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom iz Banjaluke.
Dojučerašnji čuvar mreže Željezničar Sport Tima prošao je sve mlađe kategorije tog kluba, a aktuelni je mladi reprezentativac BiH. Zanimljivo da je branio i za pionirsku selekciju Srbije.
Ćetković važi za jednog od najtalentovanijih golmana na području bivše Jugoslavije. Za njegove usluge raspitivali su se još i Velež, Crvena zvezda, Anderleht, lisabonski Sporting.
“Prije svega želim da se zahvalim Željezničar Sport Timu na korektnost, jer je Ćetković, nakon Bosančića i Markovića, treći igrač tog kluba koji prelazi kod nas. Odnosi dva kluba nikada nisu bili bolji i nastavićemo saradnju na obostranu korist.
Neće to biti samo slučaj sa Željezničarom, već i sa ostalim klubovima iz Banjaluke, ali i cijele Republike Srpske, jer samo na taj način ćemo svi zajedno ići naprijed. Inače, Ćetković je naša budućnost, jer je bonus igrač, reprezentativac, neko ko ima zavidno iskustvo iz Prve lige Republike Srpske, rekao je Bogoljub Zeljković član uprave Borca i dodao: “Elvis Mehanović nas je definitivno napustio i ovim putem želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio u dresu Borca i poželim mnogo sreće u nastavku karijere”, piše ATV.