Potencijalna zamjena za iskusnog Handanovića: Golman iz Banjaluke na meti slavnog Intera

01.12.2021. | 12:18

Banjalučanin Vladan Kovačević, golman poljskog Rakova na meti je italijanskog fudbalskog velikana Intera koji u njemu vidi potencijalnu zamjenu za iskusnog Samira Handanovića.

Italijanski “Interlive” kao ekskluzivnu vijest je objavio da je mladi golman BiH velika želja čelnika “neroazura” koji su se bacili u potragu za čuvarom mreže koji će zamjeniti veterana Handanovića (37) koji je blizu penzionisanja.

Ovaj italijanski mediji piše da Kovačević građom veoma podsjeća na Tibu Kurtou, belgijskog golmana koji brani za Real Madrid. Osim toga ističu da su oba golmana dobra u odbranama penala a kako se navodi aktuelni prvak Italije će poslati skaute na meč koji Rakov igra u subotu protiv Lehije iz Gdanjska.

Bivši golman Sarajeva u nepunih pola godine u Poljskoj sjajnim odbrana privukao je pažnju mnogih klubova i prema Transfermarkt.de”njegova cijena je 1,5 miliona evra. Sa Rakovom ima ugovor do ljeta 2024. godine i ostaje da se vidi da li će Inter po njega krenuti već ove zimu ili će čekati ljeto, pišu Nezavisne.

Oznake: Banjaluka, Golman, Inter