Postani dio tima, prijave u toku: Otvoren poziv za volontere za teniski spektakl u Banjaluci

04.03.2023. | 08:59

“Profesionalni teniski turnir ‘Srpska open 2023’ biće održan od 16. do 23. aprila u Banjaluci, i to će biti najveći teniski i sportski događaj u regionu, na kojem će učestvovati neki od najboljih tenisera današnjice, među kojima je i najbolji teniser na svijetu Novak Đoković”, kazali su organizatori, te dodali da je neophodna pomoć vrijednih i posvećenih volontera kako bi organizacija događaja prošla besprijekorno.

Volonteri predstavljaju neizostavni, a često i najvažniji deo svakog događaja, bez čije nesebičnosti, posvećenosti i zalaganja nijedna organizacija sportske, ali i svake druge velike manifestacije, ne bi mogla proći besprijekorno.

Tokom dvije uspešne godine održavanja ovog turnira u Beogradu, podršku organizaciji pružilo je više od 1000 volontera. Od asistiranja igračima na terenu i van njega, učestovanja u sprovođenju zabavnih aktivnosti sa učesnicima i publikom, pomoći medijskom timu i timu za logistiku i koordinaciju, sve do učestovanja u ceremoniji dodjele pehara…volonteri su bili srce i duša ovog događaja i uvijek radili kao jedan, usput stičući uspomene, nezaboravno iskustvo i prijatelje.

Zbog toga, ukoliko ove godine želiš da budeš dio najvećeg sportskog događaja u regionu, stekneš novo iskustvo, upoznaš nove ljude, uživaš u spektakularnim teniskim mečevima, ali i svojim radom i znanjem doprineseš organizaciji Srpska Open turnira u Banjaluci, za poziciju jednog od preko 300 volontera se možeš prijaviti popunjavanjem formulara klikom na ovaj LINK.