Poručuju da neće biti opuštanja: Fudbaleri Kluža pred revanš sa banjalučkim Borcem

12.07.2021. | 19:50

Fudbaleri rumunskog Kluža odradili su trening na Gradskom stadionu pred revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv banjalučkog Borca, a uoči sutrašnjeg duela poručuju da neće biti opuštanja.

Aktuelni šampion Rumunije donosi prednost od 3:1 iz meča koji je prije sedam dana odigran na njihovom terenu. Svjesni su da ih sutra očekuje motivisan protivnik, ali i pun stadion navijača, koji će pružiti veliku podršku svojim ljubimcima.
“Znamo da nas sutra čeka paklena atmosfera, međutim neće biti opuštanja. Imamo priliku da se plasiramo u narednu fazu, nosimo dobar rezultat iz prve utakmice i daćemo sve od sebe da budemo na najvišem nivou. Dobro poznajem temperament naroda sa ovih prostora, sličan je našem u Rumuniji. Publika će sigurno biti dodatan vjetar u leđa Borcu, ali znamo kako da se nosimo s tim”, poručio je trener Kluža Marijuš Šumudika.
Klužov Mateo Sušić je svojevremeno u dresu Zrinjskog imao priliku da igra protiv Borca. Prisjetio se i posljednje utakmice sa Gradskog stadiona.
“Nosim dobre uspomene iz mog posljednjeg gostovanja na ovom stadionu. Tada smo slavili sa 2:0, nadam se sličnom rezultatu i sutra. Uvijek se lijepo vratiti kući, nadam se dobroj utakmici i prolasku dalje”, rekao je Sušić.
Revanš je na programu sutra u 20 časova, piše ATV.

Oznake: Borac, Kluž, Revanš