Ponos nacije! Snimljena nova navijačka himna u čast srpskih olimpijaca! VIDEO

10.08.2021. | 13:07

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i ministra Vanje Udovičića snimljena je nova navijačka himna u čast naših olimpijaca koji su ostvarili rekordne rezultate na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pjesmu je otpevao glumac Milan Vasić.

Takođe, Ministarstvo omladine i sporta pozvalo je sve građane da večeras od 21 sat dočekaju naše šampione sa medaljama ispred Skupštine grada Beograda.

Zajedno ispisujemo istoriju i idemo dalje po još! Dođite večeras u 21 sat na doček naših šampiona, da svi zajedno proslavimo medalje! SVIM SRCEM ZA SRBIJU. Hvala svim našim sportistima što su dali svoj maksimum i predstavljali našu Srbiju na najbolji mogući način! – stoji u objavi.

Inače, u Tokiju je oboren rekord kada je riječ o medaljama za Srbiju, s obzirom na to da su naši sportisti osvojili 9 odličja.

Medalje za Srbiju doneli su: Damir Mikec, Tijana Bogdanović, Milica Mandić, Dušan Domović-Bulut, Dejan Majstorović, Mihailo Vasić, Aleksandar Ratkov, Milenko Sebić, Zurab Datunašvili, Jovana Preković, odbojkašice i vaterpolisti.