Polugole djevojke u krilu, dolari svuda po podu: Sav blud i nemoral NBA zvijezde FOTO

12.03.2023. | 11:22

Isplivale su nove fotografije Dža Moranta i on je u sve većoj neprilici.

Od lošeg ka gorem idu stvari Dža Morantu. Jedan od najboljih NBA igrača u ovom momentu je prvo pretukao 17-godišnjaka na basketu, potom mu je prijetio pištoljem, a onda se snimao kako sa oružjem divlja u striptiz klubu blizu Denvera.

Iako policija nije odlučila da podigne optužnicu protiv njega klub ga je suspendovao, saigrači su bijesni na njega, a sada su isplivale i fotografije iz striptiz kluba na kojima se vidi da je Morant bio sa striptizetom u krilu, a da je oko njih bila gomila novčanica.

“Njujork post” je objavio fotografije na kojima žena u tangama sjedi u krilu Morantom, a sada se oglasio i jedan očevidac: “Cijela soba je puna novca, bilo je doslovno sve puno. Trebale bi ti grablje da to pokupiš”, istakao je svjedok događaja.

Morant ima 23 godine i u karijeri je do sada bio proglašen za rukija godine, dva puta za Ol Star igrača i prošle sezone je bio igrač koji je najviše napredovao u NBA. Sada je deveti strijelac lige sa prosjekom od 27,1 poena po meču. ali mu je očigledno petogodišnji ugovor vrijedan 231.000.000 dolara udario u glavu!

Navodno je striptizetama za tu noć dao oko 50.000 dolara, a vlasnika kluba Debora Danafon je potvrdila da je Morant posjetio njen lokal. “Bio je izuzetno pun poštovanja i sladak i nije pio prilikom druge posjete. Imali smo nepoštene i odvratne igrače Nagetsa i Bronkosa koji su bacali djevojke u sobe. On nije bio takav”, rekla je ona za “Njujork post”.

JA MORANT ima 23 godine, u prve tri NBA sezone dvaput je bio All-Star, izabran je za rookieja godine, a lani i za igrača koji je najviše napredovao. Ove sezone deveti je strijelac lige s prosjekom od 27.1 poena, a njegovi Memphis Grizzliesi drže treće mjesto u Zapadnoj konferenciji i imaju visoke ambicije uoči playoffa.

“Bio je pun poštovanja i sladak”

Morant, koji je prošle godine s Grizzliesima potpisao petogodišnje produženje ugovora vrijedno 231 milijun dolara, nije štedio na napojnicama za striptizete, za koje je izdvojio najmanje 50.000 dolara tijekom dvije noći.

Jedan od svjedoka rekao je da je Morant stigao u Shotgun Willie‘s s prijateljem i dva tjelohranitelja oko 1:30 ujutro, samo nekoliko sati nakon što su Grizzliesi pobijedili Rocketse u Houstonu. U klub se iskrao odmah nakon što je timski avion sletio u Denver, a većinska vlasnica Shotgun Willie‘s kluba Deborah Dunafon potvrdila je da je bio stalna mušterija između 2. i 4. ožujka.

“Bio je izuzetno pun poštovanja i sladak i nije pio prilikom drugog posjeta. Imali smo nepoštene i odvratne igrače Nuggetsa i Broncosa koji su bacali djevojke u sobe. On nije bio takav”, rekla je Dunafon za NY Post, prenosi Mondo.