Split dolazi u Laktaše: Igokea traži izlaz iz rezultatske krize

03.01.2024. | 14:22

Igokea će u premijernom meču 15. kola ABA lige na svom parketu dočekati Split (17 časova) sa željom da prekine crnu seriju. Naime ekipa iz Laktaša je doživjela pet poraza u nizu od toga tri u regionalnom takmičenju.

Vladimir Jovanović, trener Igokee ima težak zadatak da ponovo posloži sve elemente igre nakon što promjena koje su imali u klubu. Ekipu su napustili Nemanja Gordić, Zoran Nikolić, Nikola Tanasković i Stefan Mudi.

Zbog toga je ekipa još u fazi stvaranja i raspodjele novih uloga u timu.

-Očekuje nas utakmica na domaćem terenu protiv veoma kvalitetne i u dobroj formi ekipe Splita. Oni su u poslednjem kolu napravili veliku pobjedu, u gostima, protiv Studentskog centra na način koji nije lako pobijediti, vratili su se sa -19, pogodili šut u poslednjoj sekundi što im daje veliko samopuzdanje. Popravili su mnoge stvari , ta doselekcija koju su uradili, dovođenjem Šortera i Salivena, se pokazala kao dobra. Oni su u ovom trenutku ozbiljan protivnik za sve ekipe. Mi igramo na domaćem terenu, želimo da se dižemo u svakom košarkaškom smislu, imamo određene izmjene u rosteru. igramo kod kuće i daćemo sve od sebe da na kraju budemo zadovoljni-istakao je trener Vladimir Jovanović.

Ognjen Stanković, igrač Igokee vjeruje da njegova ekipa može do veoma značajne pobjede.

-Očekuje nas teška utakmica sa ekipom Splita nakon poraza od Crvene zvezde. Mi trebamo izaći na teren skoncentrisani i sa velikom energijom, da damo svoj maksimum kako bismo tu utakmicu pobijedili.- istakao je mladi plejmejker, prenosi Glas.

Oznake: Igokea, Poraz, Split