Počivaće u Beogradu: Poznat datum sahrane Dejana Milojevića

28.01.2024. | 17:42

Vijest o iznenadnoj smrti legendarnog Dejana Milojevića, jednog od najcijenjenijih imena u svijetu košarke, potresla je ne samo košarkašku, već i širu sportsku zajednicu.

Milojević je preminuo 17. januara od posljedica srčanog udara, a sada je poznato kada će biti sahranjen legendarni Deki.

Iznenadna smrt Dejana Milojevića potresla je mnoge, s obzirom na njegov značajan doprinos i prisustvo u svijetu sporta. Dejan Milojević je tokom svoje karijere postao prepoznatljivo ime u košarkaškim krugovima, a njegov rad u stručnom štabu Golden Stejt Voriorsa samo je potvrđivao njegovu stručnost i posvećenost sportu, piše Sportal.

Poslije 11 dana od smrti legendarnog Dekija poznato je i kada će biti sahranjen. Dejan Milojević će biti sahranjen 12. februara, a detalji vezani za satnicu i tačnu lokaciju biće javno objavljeni u narednim danima.

Mnogi ljubitelji sporta i kolege treneri izražavaju duboko žaljenje zbog gubitka ovog velikana srpskog sporta. Milojević je tokom svoje karijere ostavio neizbrisiv trag u košarkaškom svijetu, kako kao igrač, tako i kao uspješan trener. Njegova predanost, strast i posvećenost sportu bili su inspiracija mnogima, a njegova prerana smrt ostavlja prazninu koja će biti teško popunjena.