Partizan slavio protiv Vojvodine: Asano “crno-bijelima” donio 13. uzastopnu pobjedu

02.03.2021. | 18:29

Fudbaleri Partizana su, na otvaranju 25. kola Superlige Srbije, na svom stadionu prekinuli neprijatan niz protiv novosadske Vojvodine od tri vezana poraza i slavili sa 2:0, zabilježivši 13. trijumf zaredom, a junak pobjede je bio dvostruki strijelac Takuma Asano.

U prvom dijelu utakmice Partizan je bio dominantniji, imao je inicijativu, stvarao šanse i da je bio samo malo prisebniji, mogao je da se proslavi “crno-bijeli” Japanac Asano.

On je imao nekoliko promašaja, najveća šansa bila je u finišu ovog dijela meča, ali je i pogodio u 25. minutu za vođstvo Partizana na pauzi od 1:0.

Jedini put kada je Vojvodina ozbiljnije priprijetila bilo je direktno iz kornera, kada je bivši partizanovac Nikola Drinčić pokušao da uhvati golmana Stojkovića “na spavanju”, ali je ovaj odbranio.

Šansi je bilo i u drugom poluvremenu, ali je viđen još samo jedan gol i to ponovo od japanskog fudbalera kog je na maestralan način uposlio Bibras Natho. Igrao se 64. minut utakmice.

Tek tada su gosti počeli da igraju kako znaju, nekoliko puta su priprijetili, posebno u finišu meča, ali golman Partizana Vladimir Stojković nije dozvolio da se mreža zatrese, tako da su crno-bijeli ostvarili novi trijumf.

Ostale utakmice su na programu sutra.