Partizan bolji od Zadra: Crno-bijeli ubacili 61 poen za poluvrijeme

02.01.2023. | 20:37

Zadar je ove sezone iznenadio Crvenu zvezdu u gostima, ali protiv Partizana nije uspio da ponovi učinak. Crno-bijeli su ubacili 61 poen za poluvrijeme, pa poslije toga Zadrani nisu imali šansi – 114:77.

Odličnu partiju pred NBA skautima koji su došli da ga gledaju pružio je Tristan Vukčević sa 25 poena, osam skokova i četiri asistencije.

Partizan je ušao da odigra iz sve snage u prvom meču 2023. godine, ubacio je čak 63 poena u prvom poluvremenu (za tri poena 8/11), a vodili su ga Aleksa Avramović i Tristan Vukčević sa po 15, odnosno 12 poena u prvih 20 minuta.

Јednostavno su crno-bijeli bili potpuno fokusirani na napad, razbili su protivnički tim, ali mora se reći da su u prvom poluvremenu primili čak 49 poena i to na domaćem terenu.

To se mnogima neće dopasti.

Ali, dopašće se to što se Balša Koprivica vratio u sastav poslije dvomjesečne pauze. Ne samo da je bio u sastavu već je i igrao i postizao koševe.

Crno-bijeli su već krajem treće dionice ubacili čak 90 poena, tako da je bilo jasno da će tim Željka Obradovića ostvariti ubjedljiv trijumf.

Pored Vukčevića istakao se Avramović sa 16, Koprivica je dao 14, a po 13 Smailagić i Papapetru. Kod gostiju je Luka Božić ubacio 19.